Små reisetips fra Barcelona

1 marzo 2013 at 9:12 am Deja un comentario


Barcelona er en av Europas mest populære storbyer og har alt som vi nordboere drømmer om: Flotte badestrender, et uteliv som tar pusten fra deg, et stort utvalg av spennende kulinariske opplevelser, samt kunst og kultur. Byen er kjent for sin spesielle arkitektur og ikke minst Gaudi’s mange verk som bl.a. Sagrada Familia, Casa Mila, Casa Batlló og park Guell. I tillegg til Camp Nou, Las Ramblas og La Boqueria, er bydelene Barrio Gotico, L’Eixample, El Born, Puerto Olimpico og Barceloneta populære blant turistene. Barcelona by er på mange måte en trendsetter innen mote og uteliv,
en by hvor man kan finne noe for enhver smak. En av de trivligste måtene å bli kjent med Barcelona på er å gå rundt i selve hjertet av byen, den gotiske bydelen. Sette seg ned og ta en kaffe og et kakestykke på f.eks Caleum, (c/Palla, 8) der alle de søte fristelsene er laget og tilberedt på forskjellige nonneklostre rundt om i Spania.

06052011-_MG_6614

Foto: Barcelonaekspertene

Eller prøv noen av de herlige tapasrettene på det bittelille stedet Quimet i Quimet i bydelen Poble Sec. Besøk Havets Katedral i Born-området og sett deg ned med et glass vin på uteserveringen til La vinya del Señor og opplev den helt spesielle atmosfæren. Rett rundt hjørnet finnes i tillegg et godt utvalg av interiør-og designbutikker. Butikker og ”må-se” steder finnes det også flere av på den fasjonable avenyen Passeig deGracia, som Gaudí’s Casa Milá og Casa Batlló.

Og skal vi nevne byens absolutte mest populære severdigheter er det vanskelig å komme utenom Sagrada Familia, Park Güell og fotballstadioen Camp Nou.

Benytt anledning til å kjøpe med deg hjem noen katalanske oster og spansk skinke fra de mange delikatessebutikkene i byen. Gå innom mathallen La Boqueria, skinkespesialisten Enrique Tomás i C/Ferran 55, eller osteeksperten Bou i Mont i gaten Comte Borrell 63.

10022011-_MG_5134_2 Foto: Barcelonaekspertene

Om forfatter av denne artikkelen:

Barcelonaekspertene er en innkommende reisearrangør i Spania med hovedkontor i Barcelona. Selskapet ble startet i 2006 og tilbyr tjenester i Spanias mest populære byer, Barcelona, Madrid, Valencia, Malaga og Sevilla. Barcelonaekspertene drives i dag av Hege Bolstad og Hege Hanssen, som sammen med et dyktig team av medarbeidere og et stort nettverk av samarbeidspartnere, jobber hardt for å kunne tilby sine kunder nye og spennende opplevelser. Barcelonaekspertene har spesialisert seg på skreddersydde incentiv-, konferanse-gruppe-, eventer og firmaturer, samt treningsopphold for idrettsklubber. Selskapet har siden 2006 opparbeidet seg en bred erfaring både med private grupper og store firmagrupper. Besøk Barcelonaekspertenes web side for mere informasjon

Anuncios

Entry filed under: Reisetips. Tags: , , , , , , , , , .

Her er bildet av gutten til Shakira og P Bermejales innsjø

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Categorías

Vennligst skriv inn din e-mail adresse her

Flickr Photos

Feeds

marzo 2013
L M X J V S D
« Feb   Oct »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Statistikk

wordpress statistics


A %d blogueros les gusta esto: