Endelig tapas i Granada

27 agosto 2012 at 10:12 pm Deja un comentario


Granada er kjent for sine tapas. Det er en av de få plassene i verden hvor du nesten er mett før du i det hele tatt har bestilt noe…

Granadinos er rask til å påpeke at Granada har flere tapasbarer per innbygger enn noe annet sted i Spania. Hver gang du bestiller noe å drikke får du litt mat å tygge på.

I Granada finnes det mange spisemuligheter- så her kommer en  kort tapasbarguide – hvor går du? Hvor kan du få de beste tapas i Granada? Her er fem gode spiseopplevelser:)

Los Diamantes

Los Diamantes er en favoritt for lokalbefolkningen i Granada og det med svært god grunn. De har de beste fisketapasene- spesielt stekt fisk. . Prøv en tapas med “almejas” (skjell) – stekt i olivenolje og hvitløk.

Det er nå to tapasbarer Los Diamantes. Originalen er i Calle Navas og den nyere er i Plaza Nueva. Anbefaler først og fremst baren som ligger i Calle Navas som leverer skikkelig, både mat og service.

Adresse – Calle Navas, 28. 18009 Granada. tel 958 22 70 70 – for anmeldelser og et kart

Real Asador de Castilla

En av de mer eksklusive tapas-bar-restauranter i området. Real Asador de Castilla serverer veldig gode tapas  – de er spesialister på stekt kjøtt og gode regionale viner.Prisene pleier å være høyere enn gjennomsnittet, men maten er verdt hvert et øre.

Adresse – Calle Escudo del Carmen, 17. 18009 Granada tlf. 958 22 29 10 – for vurderinger og et kart

Taberna El Mentidero

Den prisvinnende  El Mentidero ble åpnet i 2004. Dette er en av de mer populære og ettertraktede barene i Granada, folk reiser langt for å spise her og det med god grunn.

Maten er fantastisk, spesialister  på tradisjonelle andalusiske retter med  Middelhavets innflytelse. Det er også kjent for sine kjøttretter som du selv får grille på bordet.

Adresse – Calle Piedra Santa, 15 (like ved rådhuset – Ayuntamiento). 18009 Granada – for retninger, meny og ytterligere informasjon – nettstedet

Bodega la Antigualla

La Antigualla er en av Granadas mer kjente tapassteder. Dette er en svært populær destinasjon for studenter og budsjettreisende.

Maten har en tendens til å være mer vanlig med ting som burgere, chips og ulike typer smørbrød på menyen. Det er to barer som begge ligger i gaten Calle Elvira.

Adresse – Calle Elvira, 2 eller 24. 18009 Granada – kart

Senzone Restaurant Palacio de los Patos


Leter du etter et roligere sted? Hva med en prisbelønt restaurant som tilbyr fantastiske tapas? Prøv  Senzone restaurant.

En kort spasertur fra kjas og mas i sentrum ligger restauranten i de vakre hagene til Palacio de los Patos Hotel. Maten er fantastisk.

Ingrediensene er for det meste lokale / økologiske råvarer fra nærliggende Riofrio. Her serveres både hovedretter og tapaser. Vi anbefaler stedet på det sterkeste.
Adresse – Calle de Solarillo de Gracia, en 18002 Granada. tel 958 53 57 90 – for vurderinger og et kart

image kreditter @ flickr lab / Fred Shively / Hippiehappyvin,

Anuncios

Entry filed under: Tapas. Tags: , , , , , .

Mayo Artig at spanjoler er så interessert i n

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Categorías

Vennligst skriv inn din e-mail adresse her

Flickr Photos

Feeds

agosto 2012
L M X J V S D
« Jun   Feb »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Statistikk

wordpress statistics


A %d blogueros les gusta esto: