Gran Canaria

6 enero 2011 at 1:20 pm Deja un comentario


78 direktefly til Kanariøyene hver uke

Nå kan du gjøre et priskupp


Kjent som “Miniatur kontinentet” på grunn av sitt store utvalg av kontraster.  Gran Canaria på Kanariøyene i Atlanterhavet, sammen med to andre øyene, Lanzarote og Fuerteventura  utgjør provinsen Las Palmas. Gran Canaria er den nest mest befolkede øy av alle på Gran Canaria etter Tenerife.

Hovedstaden er byen Las Palmas på Gran Canaria, med en befolkning på over 815 000 innbyggere. Gran Canaria er nesten en sirkulær øy, ca 50 kilometer i diameter, har en 50 km lang kystlinje med strender og bukter i alle varianter. Utenom hovedstaden,er spennende turiststeder Maspalomas, Puerto Rico, Puerto de Mogan, Meloneras. Tidssonen er GMT-1.

Øya Gran Canaria har mye å tilby sine besøkende, for familier som ønsker å nyte en ferie på strendene og i vannparker, for de som liker rolig og total avslapning er det best å dra til fiskelandsbyen til Mogan og for homofile turister er de vakre strendene og barer ved Playa del Inglés. Gran Canaria har tre motorveier som kobler øya og leiebil eller buss er de beste alternativene for å bevege seg. Turen kan bli billigere hvis du tar deg tid til å rådføre deg med de uendelig tilbud fra utleie og reisebyråer.

På Gran Canaria kan du nyte herlige strender, krystallklart rent vann med en temperatur på 21 grader hele året. Du kan finne hvite sandstrender eller vulkansk sand, også nudisttstrender og eksotiske bassenger svært nær sjøen.

Øya er delt inn i to klimasoner, et ligger i den nordlige delen , der finner du omfattende daler, kratere  og tørt vær andre steder i sør, som i hovedsak består av store ørkener og strender. Gjennomsnitt temperaturen er 17 grader Celsius om vinteren og 24 grader om sommeren, du kan nyte Gran Canaria når som helst på året!

Om vinteren er den sentrale delen av snødekte fjell  i stor  kontrast med strendene hvor du kan nyte solen.

Gran Canaria har blant sine viktigste attraksjoner: museer, parker, torg og teatre, de to viktigste strendene Las Canteras, i nord og mer enn tre mil med sand og sol og stranden i Las Alcaravaneras i sør. Andre strender verdt å besøke i sør er Playa del Ingles og Maspalomas, hvor du kan finne sanddyner.

Ting å gjøre på Gran Canaria er mange, du kan gjøre terrengsykling, Gran Canaria har mange tilbud for de som vil sykle i ulikt terreng. Klimaet er ideelt for all utendørssport, både for trening eller å delta i konkurranser, det er vanlig at mange profesjonelle idrettsutøvere kommer til øya for trening.

I den sentrale delen av øya kan du holde på med fjellklatring, med meget gode steder rundt Roque Nublo, Tejeda, Ayacata av, Roque Bentayga, Tamadaba og St. Bridget. Også du kan klatre i sør, hovedsakelig i områder i Santa Lucia.

Du kan surfe og holde på med bodyboarding, kitesurfing og brettseiling. De beste stedene ligger nord for øya i Confital, og Gáldar stranden. De mest populære er Pozo Izquierdo, hvor det arrangeres konkurranser og turneringer. Et annet sted med god surf er Malpalomas og Arguineguin.

Her er mange hus og ferieleiligheter til leie på Gran Canaria

Anuncios

Entry filed under: Reisetips.

Røyking forbudt i Spania:2011 Costa de la Luz

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Categorías

Vennligst skriv inn din e-mail adresse her

Flickr Photos

Feeds

enero 2011
L M X J V S D
« Dic   Feb »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Statistikk

wordpress statistics


A %d blogueros les gusta esto: