Golf i Spania

27 mayo 2010 at 11:37 am Deja un comentario


Hvis du er interessert i golf og kan tenke deg en golfferie ilag med familien har Spania mye å tilby både for golfinteresserte og for resten av familien. Spania er veldig populært for de som er interessert i en avslappingsferie med golf. Hvert år drar tusenvis av personer til Spania nettopp på grunn av de mange mulighetene for å spille golf. Les her om noen av grunnene for å dra nettopp til Spania.

For mange er Spania nesten et synonym med golf. Det som gjør Spania til en toppdestinasjon for denne sporten, er at finnes så mange muligheter uansett hvilket nivå du er på. Hvis du spiller i en klubb og planlegger en golfreise, er kanskje Spania et godt alternativ?

Her en noen av grunnene for å legge golfturen til Spania:

1- Et behagelig klima hele året.

I Spania kan du finne sol og varme temperaturer hele året, ikke bare om sommeren. De gode værforholdene som du finner i Spania, har fordeler; god sikt, milde vinder og generelt et bra klima for golfinteresserte som garanterer en lang golfsesong.

2- Golfkurs for enhver smak

Spania har mye å by på. Du kan finne rundt 313 golfbaner og hvis du er interessert i kurs, kan du finne kvalitetskurs som er konkurransedyktige på pris både i byer, fjellområder og på kysten. De ulike kursene har ulike karaktistikker og det finnes masse å velge mellom.

3- Infrastruktur

Å reise rundt i Spania er enkelt. Der er gode vegforbindelser og man kan lett kombinere en ferie med by og strandopplevelser.
Du finner golfbaner bare noen kilometer fra de største flyplassene. Du kan også finne flere golfbaner innen kort vegstrekning hvis du vil sette dine ferdigheter på prøve.

4- Billige flybilletter

Man kan finne rimelige flybilletter til Spania. De rimeligste billettene finner man ofte hvis man reiser i fra Oslo, enten fra Rygge, Torp eller Gardemoen. Ryanair har og avganger til Faro i Portugal som ligger bare 1 time i fra Huelva i Sør Spania hvor man finner mange muligheter for golfinteresserte.

5- Mye mere enn bare golf: gastronomi, kultur, kunst…

Du har muligheten til å bli kjent med Spanias kulturarv mens du nyter din favoritt sport. Du kan oppleve spansk kunst, flamenco, monumenter, museer. Det finnes en rekke alternativer. Spania har og et internasjonal anerkjent kjøkken. I Spania finner du badeland for de minste, shoppingmuligheter, milesvis med fine badestrender, mange interessante byer og landsbyer. Listen av aktitiveter er lang.

Leie en feriebolig i nærheten av en golfbane?

Feriebolig-spania.no ble etablert i 2002 og er en ledende aktør på utleiemarkedet, spesialistert på Spania. Nettstedet Feriebolig-spania.no formidler kontakten til over 3000 feriehus til leie fra villaer på fastlandet og på de spanske øyer og har mange ferieboliger i nærheten av flotte golfbaner. Nettsiden gir deg reiseinformasjon om steder i Spania du kan reise til og hjelper deg å komme i kontakt med de private huseierene som interesserer deg mest. Blant annet kan du bestille hus på Gran Canaria, leie en leilighet i Malaga eller en villa i en landsby. For mer informasjon ta kontakt på email: support@spain-holiday.com

En fin opplevelse som du aldri kommer til å angre på……………
Ha en fin ferie i Spania.Anuncios

Entry filed under: Nyttig informasjon. Tags: , , , , , , , , , , , , , , .

Europa ligger åpent for reiselystne nordmenn. Det var sommer det var sol……

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Categorías

Vennligst skriv inn din e-mail adresse her

Flickr Photos

Feeds

mayo 2010
L M X J V S D
« Abr   Jun »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Statistikk

wordpress statistics


A %d blogueros les gusta esto: