GALICIA /Nord-Spania

24 julio 2009 at 8:51 am Deja un comentario


Playa Aldan Helt oppe i det nordvestlige hjørnet i Spania finner du vakre Galicia. Dette er landets grønneste region og kan kanskje minne litt om Norge. Mye av Galicia har et middelaldersk preg. Oppdagelsen på 800-tallet av den påståtte graven til apostelen Jakob gjorde middelalderens Santiago de Compostela til Europas viktigste religiøse helligdom etter Peterskirken i Roma. Tusenvis av Pilegrimer og turister følger hvert år den gamle pilegrimsruten gjennom Nord- Spania. Dan galiciske kyst er innskåret av mange fjordlignende rias, med Rías Baixas i vest son den vakreste. Santiago de Compostela er Galicias fremste turistattraksjon. Du kan besøke de fine gamle byene, Betanzos, Montoñedo, Lugo og Pontevedra.

Strendene er flotte, landskapet nydelig, bademulighetene trygge og klimaet mye mildere enn på den villere kysten lenger nord. Er du på utkikk etter det perfekte feriestedet? Rías Baixas er den sørlige delen av Galicias vestkyst og har lune bukter og sandstrender, og god sjømat.
Mye av kysten langs Rías Baixas er uberørt, som den fredelige strekningen fra Muros til Noia.
• Sanxenxo er et vakkert turist området i Galicia, som ligger i “Valley del Salnés” (Pontevedra).Sanxenxo er kjent for sitt fine landskap med noen fantastiske strender langs kysten. De er blant de beste og reneste strendene i Spania. I løpet av sommeren kommer tusenvis av besøkende takket være det gode klimaet og med et utstrakt tilbud av husinnkvarteringer. Man kan for eksempel leie en sjarmerende leilighet i Sanxenxo, med utsikt over havet . Det er et bredt utvalg av fritidsaktiviteter i hele kommunen Sanxenxo, litt for en hver smak. Man kan kombinere en avslappingsferie og en opplevelseferie. Noen av Sanxenxo sine beste strender:

Playa Montalbo
• Playa Areas
• Playa Foxos
• Playa Canelas
• Playa Portonovo
• Playa Silgar
• Playa Area Gorda
• Playa Caneliñas

God tur!

Anuncios

Entry filed under: Reisetips.

Feriebolig-Spania- snarveien til feriehus i Spania Nye ruter med Ryanair til Madrid- Alicante og Girona (utenfor Barcelona)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Categorías

Vennligst skriv inn din e-mail adresse her

Flickr Photos

Feeds

julio 2009
L M X J V S D
« Jun   Ago »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Statistikk

wordpress statistics


A %d blogueros les gusta esto: