Ferietips

3 julio 2009 at 5:52 pm Deja un comentario


leie hus i Spania

Planlegging av ferien innebærer mye tid til detaljer som må være i orden før avreise. Det er noen punkter av turen som bør organiseres i godt til i forveien slik at det ikke blir noe stress i siste liten. For at alle skal få oppfylt litt av sine ønsker er det lurt å velge en destinasjon der man kan velge blant ulike ting. Ulike ønsker, svømmebasseng, strand, tapas eller pizza, byliv, natteliv, shoppingsenter, sightseeing, handlegater, golf og aktiviteter for barn. Når du har funnet et sted du liker er det lurt å sette i gang reservasjon av flybilletter og overnatting for et stort utvalg til en billig pris. Hvis du tiltrekkes av sol og fine landstrakte strender, fjell og variasjoner og aktiviteter for barn, er Spania et passende reisemål. Hvis du søker på internett etter leie av feriehus vil det være mange sider som tilbyr fine leiligheter, hus og villaer med fasiliteter som svømmebasseng, terrasse, garasje, aircondition og godt utstyrte hus.
Hvis du vil leie bil på feriestedet er det på samme måte som med overnatting lurt at du søker og sammenligner forskjellige priser. Når du har funnet bil til en pris som du synes er gunstig kan du foreta reserveringen. Har du GPS kan det være en fordel og ta den med i håndbagasjen.
Er det mange ting du vil oppleve på ferieturen bør du lese om stedet før du drar, hvis du har spørsmål kan du enten ta kontakt med turistkontoret eller du kan delta i forum på Internett og se om du finner noen anbefalinger.
Sjekk værmeldingen noen få dager før avreise. Skal du til varmere strøk for eksempel Spania er det viktig at du beskytter huden fra solen med høy solfaktor.
Hvis du skal til et land med euro kan du sjekke hva valutakursen ligger på. Hvis du har fulgt disse punktene skulle du være klar til reise, det eneste du mangler er å sjekke at de viktigste tingene som pass, penger, bakkort, reservasjonsnummer, medisiner, etc. er pakket med..

Feriebolig-Spania ønsker deg en riktig god tur.

Feriehus i Spania: http://www.feriebolig-spania.no
Finn billige flybilletter: http://tr.im/qKeJ
Valutakalkulator: http://www.valutakalkulator.net/index.html

Anuncios

Entry filed under: Reisetips.

Salgsstart i de ulike regionene i Spania Reisetips: feriehus med familien

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Categorías

Vennligst skriv inn din e-mail adresse her

Flickr Photos

Feeds

julio 2009
L M X J V S D
« Jun   Ago »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Statistikk

wordpress statistics


A %d blogueros les gusta esto: