Velkommen til Spania/ Bienvenido a España!

23 abril 2009 at 6:42 pm Deja un comentario


kart1

Er man i vei med planleggingen av Spania ferien finner man fort ut at der er mange muligheter aa velge mellom. Aktiviterer: spille golf, ri, surfe,dra på flamencoshow, handle, oppleve storbyer, leie hus i en liten landsby, ta dagsturer til Portugal hvis man er i nærheten av grensen, ta med ungene i lekeland, gå på turer i fjellet etc.

Velkommen til denne reiseguiden til Spania. Etter å ha bodd i Spania i 5 år og stadig besøker fine steder har jeg bestemt meg for at det er på  tide å begynne å notere seg drømmestedene før de går i glemmeboka og til hjelp de som planlegger en tur til Spania.
Hvorfor er Spania så bra?

playa-andalucia2

En sommerdag i Spania
I store deler av Spania og spesielt innlandet er det om vinteren veldig  kaldt og med snø. Ikke det at man lese det av  temperaturmåleren som såvidt flørter med 0-tallet på de verste dagene. Men med høy luftfuktighet kan det også kjennes kaldt ut for en nordmann. På Kanariyene er som regel et behagelig klima hele året.

Spania er et veldig variert land hvor du kan velge om du vil ha en rein strandferie, kombinere den med byferie, gå i fjellet, leie hus på landet, dra på rideferie, golfferie osv . Man tenker ofte på Spania som en vanlig charterreise der man dumper ned på en strand med masse turister. Her er også mange andre muligheter. Man vil gjerne dra på stranden siden man nesten garantert har muligheten til å gjøre det i Spania men mulighetene er uendelige. Noen aktiviteter man kan gjøre i Spania er blant annet: spille golf, ri, surfe,dra på flamencoshow, handle, oppleve storbyer, leie hus i en liten landsby, ta dagsturer til Portugal hvis man er i nærheten av grensen, ta med ungene i lekeland, gå på turer i fjellet etc. Man kan til og med dra på skitur.  Granada i Sør Spania har det høyeste fjellet på Spanias fastland, og også på den iberiske halvøy, Mulhacén og er høyere enn Galdhøpiggen.

Spanjoler er utrolig hyggelige å  lett å komme i kontakt med. Mye sol og mye varme påvirker på hvor mye tid vi har. I Sør Spania går tempoet sakte, med masse  liv i gatene. musikk, markeder, og små fortauskafeer der du kan nyte livet.Om sommeren er klimaet langs kysten behagelig. Man bør unngå byer som  ligger i dei sørlige indre områdene hvor man kan få veldig høye temperaturer. Langs kystlinjen vil man finne modererte sommertemperaturer, men man kan selvsagt oppleve varme dager. For at Spania skal vaere et økonomisk land å feriere i må man holde seg langt unna turiststedene. Hyggelige folk, med et variert tilbud, for famileferien, storbyferie, strandferie etc gjørSpania til godt utgangspunkt for en vellykket ferie.

Er man interessert i å leie seg et hus kan man finne et stort utvalg av feriehus, leiligheter og også Villaer i Spania. .En storbyferie i Barcelona, Madrid, Sevilla eller en avslappende sydenreise til Costa del Sol og Kanariøyene er fine og avslappende turer.

logo-spania1

Hva finner jeg på Omspania.wordpress.com?
Øverst på nettstedet finner du noen fotogalleri, nordmenn i Spania og hvordan kontakte meg. Til hoyre vil du finne kategorier der jeg vil skrive om Spania og gi reisetips.Du er også velkommen til å legge igjen spørsmål eller en kommentar i bloggen.  God reise!

Anuncios

Entry filed under: Velkommen til Spania/ Bienvenido a España!.

Jordbærsesongen i Spania er igang

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Categorías

Vennligst skriv inn din e-mail adresse her

Flickr Photos

Feeds

abril 2009
L M X J V S D
    May »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Statistikk

wordpress statistics


A %d blogueros les gusta esto: